Algemene voorwaarden

 

Reservering

Om u te kunnen verzekeren van een vertrouwde rit, vragen wij u wel om uw vervoersopdracht minimaal 8 uur van te voren te op te geven met het boekingsformulier op onze site. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw vervoersopdracht op de juiste wijze te verwerken en in te plannen. Indien u binnen 8 uur een vervoersopdracht voor ons heeft, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

 

Annulering

Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang taxirit dienen volledig te worden betaald.

Annuleringen voor 24 uur voor vertrek zijn kostenloos.

 

Beschikbaarheid

Wij behouden ons het recht voor om een aanvraag te weigeren. Ook wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van taxi’s. Uiteraard laten wij u dit dan z.s.m. weten. Wij zullen alles in het werk stellen om teleurstellingen te voorkomen.

 

Hoe laat komt u ons ophalen?
In de reserveringsbevestiging noemen wij een ophaaltijd. Houd rekening met een kwartier flexibiliteit voor of na de genoemde ophaaltijd.

Hoe kan ik betalen?
U betaalt contant aan de chauffeur. Wij accepteren ook creditcard.

Bij bedrijven is het mogelijk om op rekening te rijden waarvoor wij een toeslag van € 2,50 berekenen.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?
Iedereen neemt bagage mee. We gaan er vanuit dat u één koffer van normaal formaat en één tas als handbagage meeneemt. Wanneer u meer bagage mee wilt nemen dient u dit kenbaar te maken tijdens de planning van uw taxirit.


Hebben jullie ook kleine lettertjes?
Naast bovengenoemde uitgangspunten, zijn de algemene voorwaarden voor taxivervoer van Koninklijk Nederlands Vervoer van toepassing. KNV is de branchevereniging. In de voorwaarden zijn ondermeer regels over annuleren (kosten) en bagage opgenomen.